Skip to main content
Események betöltése

« Összes Események

KARÁCSONYI KINCSESHÁZ

december 17 @ 9:00 de. - 1:00 du.

A hagyományokhoz híven a Babits Mihály Kulturális Központ ebben az évben is szeretettel várja a gyermekeket és családjukat egy közös karácsonyi készülődésre. Gyermekműsor mellett a résztvevők színes és izgalmas karácsonyi ajándékokat és díszeket készíthetnek, és idén sem maradhat el a mézeskalács-sütés sem.

Programok:

10:00 Szöcske Akrobatikus Rock and Roll Klub műsora
11:00 Pitypang zenekar karácsonyváró gyermekkoncertje

A Pitypang gyermekzenekar műsora saját szerzeményekből áll és természetesen a fellépések alkalmával az örök érvényű gyerekslágerek, dalok sem hiányozhatnak. Fő céljuk a gyermekek igényes, minőségi szórakoztatása, tanítása, nevelése a zenén, játékon keresztül. Műsoruk épp ezért interaktív, és a gyerekek részvétele nélkül nem is jöhetne létre. A legtöbb dalba a kis közönséget is bevonják, énekléssel és tánccal. Néha egyszerűbb hangszerek, játékok segítenek még színesebbé és érdekesebbé tenni a koncertet. Természetesen a szülők, nagyszülők sem fognak unatkozni – dalaik 0-100 éves korig hallgathatók.

Jegyár:

  • 1.500 Ft, 4 éves kor alatt 1.000 Ft

Jegyek kaphatók az intézmény jegypénztárában, a szekszárdi Tourinform Irodában, a www.jegy.hu oldalon, valamint a rendezvény napján, a helyszínen.

Részletek

Dátum:
december 17
Időpont:
9:00 de. - 1:00 du.
Close Menu
Adatkezelési tájékoztató
© 2023 Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata